Ontmoet het team achter Blockup

Blockup is hét platform voor kennisdeling en kwaliteit staat hierbij voorop. Blockup levert kwalitatief hoogwaardige content en onderscheid zich hiermee van andere platforms. Naast nieuwsartikelen worden er ook opiniestukken, video content en do-it-yourself blogs geplaatst. Daarnaast vervult blockup een belangrijke netwerkfunctie, als springplank voor verschillende blockchain projecten.

Maarten de Borst

FinTech en blockchain consultant, continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Achtergrond in finance en payments. Bij Blockup verantwoordelijk voor strategie en partnermanagement.

Daan van Eck

Freelance Growth Hacker en Optimizer altijd op zoek naar de nieuwste informatie en technieken. Bij Blockup onder meer verantwoordelijk voor een optimale gebruikerservaring van de website.

Eric Dijkhuizen

Owner van digitaal bureau Volle Smaken. Volle Smaken is gespecialiseerd in beheer en ontwikkeling van WordPress websites en online strategieën.

Bij Blockup verantwoordelijk voor contentmanagement en design.

Bas de Lange

Owner van digitaal bureau Volle Smaken. Volle Smaken is gespecialiseerd in beheer en ontwikkeling van WordPress websites en online strategieën.

Bij Blockup verantwoordelijk voor realisatie website, contentmanagement en online strategie.

Marijn Romme

Digital Business & Innovation student aan de VU. Houdt zich naast zijn studie bezig met blockchain vraagstukken rondom o.a. onderwijs. Marijn is met name geïnteresseerd in de sociale kant van blockchain en vindt de potentie die blockchain biedt om problemen op te lossen fascinerend.

Kiki Hendricksen

Master student Global Business and Sustainability aan RSM met een sterke interesse in de impact van blockchain technologie op duurzaamheids-vraagstukken. Bij blockup onder meer verantwoordelijk voor de content met een focus op blockchain for good projecten.

Rolf van der Hagen

Als trainer laat hij de mensen kennis maken met Bitcoin en Blockchain en de impact daarvan op het werkveld. Als consultant helpt hij
organisaties bij het ervaren van de mogelijkheden, veelal in teamverband en altijd in samenwerking met de klant. Bij Blockup is Rolf
verantwoordelijk voor het schrijven van blogs en het delen van kennis.

Partner worden?

Wil je jouw steentje bijdragen met een interview, geschreven content, blog, vlog of in welke vorm dan ook? Meld je dan nu aan en bouw met ons mee!