Partners2018-09-10T09:36:22+00:00

Partners

Het digitale tijdperk heeft ons tal van dingen gebracht die ons leven makkelijker hebben gemaakt: van onbegrensde kennis tot sneller kunnen handelen met elkaar en van wereldwijde marktplaatsen tot social media. Jammer genoeg hebben we door digitalisering ook een heel belangrijk goed verloren: vertrouwen. Want hoe weet je dat de persoon is wie hij zegt dat hij is?

Wij geloven dat blockchain dit vertrouwen weer terugbrengt. Blockchain is transparant, verifieerbaar en onmogelijk te misleiden. Maar voordat deze bewonderenswaardige techniek alom geaccepteerd is, hebben we nog wel wat werk te verzetten. Kennis en mogelijkheden van blockchain moeten verspreid worden en samenwerking moet voorop staan. Om deze reden zijn wij Blockup.nl begonnen. Een netwerk-platform voor en door blockchain enthousiastelingen. Een netwerk staat nooit op zichzelf, dus daarom geloven wij volop in partnerships.

Xurux

Xurux helpt organisaties hun weg te vinden in een nieuwe, gedistribueerde wereld. Xurux leidt op, adviseert, inspireert en implementeert.

Blockchain Stories

Blockchain Stories is een Nederlands cryptoplatform voor nieuws, interviews, blogs en meer.

Partner worden?

Wil je jouw steentje bijdragen met een interview, geschreven content, blog, vlog of in welke vorm dan ook? Meld je dan nu aan en bouw met ons mee!